Måndag!

Hej allihopa!

För ett tag sen så började jag en utbildning för att bli licensierad kostrådgivare. Utbildningen sker uppe i Stockholm och den är väldigt intensiv, man proppas in med massa ny kunskap på kort tid. Den är upplagd så att man ska kunna jobba samtidigt, så utbildningstillfällena sker endast på fredag-, lördag- och söndagar. Sista tillfället som jag ska dit är i maj, efter det så kommer jag få skriva ett prov och när jag har klarat det så är jag licensierad kostrådgivare!
Det har varit super kul att få massa ny kunskap och att få träffa massa nytt folk som har samma intressen som än själv. Alla har så olika erfarenheter så man lär sig massa av varandra och inte bara utav läraren 😉

Jag har börjat jobba igen och kommer göra det fram till sommaren, sen kommer jag ta ut lite mer föräldraledigt. Så just nu är det väldigt mycket med jobb, barn, träning och utbildning, vilket är ganska jobbigt men också väldigt roligt såklart!

Min hälsa är tyvärr verkligen inte på topp, jag går runt med halsont i stort sett hela tiden..jag kan endast göra två lugna gympass och ibland ett låg intensivt konditionspass i veckan, mer än så går inte för då får jag alltid halsvirus/-infektion. Nästa vecka ska jag äntligen göra stickprover i halsen och jag hoppas verkligen att dom hittar något fel, låter lite konstigt att säga så men när man har gått och haft problem i snart 2.5 år så vill man att det ska vara något fel så att man kan fixa det!
Jag har haft ungefär 3 veckor nu där jag har varit ganska sjuk och slarvat lite sporadiskt med kosten men nu är jag back on track och kommit in i bra matrutiner igen. Jag ska göra en kostregistrering på mig själv denna veckan som jag tänkte dela med mig av här på bloggen. Man har ju en bild av vad man får i sig och det ska bli spännande att se om den bilden verkligen stämmer och även att se vad det är som kan behövas att förbättras!

Ha det så bra tills vi hörs nästa gång folk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s