Blomkålsmos

20180213_125031[106]

Hej!
Dieten går verkligen superbra nu, jag har inget sötsug längre och jag har fått kontroll över mina hungerkänslor. Tyvärr så är jag fortfarande sjuk så det blir inte så mycket träning gjord, just nu kör jag bara två lugna pass i gymmet i väntan på att min hals ska återhämta sig så att jag kan lägga i en högre växel.

Något som jag äter ofta när jag går på diet är blomkålsmos. Det är supergott, lätt att göra och väldigt lite kalorier med hög mättnadsgrad. Måltiden här på bilden innehåller endast 200 kcal och det kan jämföras med en normal måltid som brukar ligga på 500-800 kcal.

Min tanke är att jag ska ha en meny med alla recept men jag har inte fått det till att funka än så jag delar med mig av receptet här så länge.

Du behöver för två portioner: 1 påse frysta blomkål (550g)
1/2 msk olivolja
Lite salt

För att det ska gå fort så brukar jag köpa fryst blomkål, det går givetvis också köpa färsk. Koka blomkålen tills den blir mjuk, häll av vattnet. Häll i oljan och saltet och sen ta en stavmixer eller vanlig mixer och mixa tills det blir ett slätt mos, klart! Ät direkt då det blir kallt väldigt fort.

Hoppas att det smakar och glad alla hjärtans dag på er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s