Första blogginlägget

Hej på er!
Idag lät barnen mig sova ända till klockan 8.00, vilket man är otroligt tacksam över när man är sjuk! Jag har varit förkyld i en vecka nu och jag måste erkänna att jag börjar bli riktigt trött på det.. känns som om jag aldrig kommer att sluta hosta.
Jag startade min morgon med en kopp av mitt favoritte, ingefära citrongräs, självklart med en tesked honung också, så gott! Just nu så är mitt mål att gå ner i vikt och då är teet superviktigt för mig då det hjälper mig att kontrollera mina hungerkänslor.
Jag har lång väg att gå innan jag når mitt viktmål då jag hann att lägga på mig många extra kilon under den 9 månaders långa graviditeten. När jag är gravid så får jag alltid foglossningar (smärtor i höfterna) vilket gör att jag varken kan jobba eller gå, jag fick även ökad hunger (som de flesta andra gravida kvinnor) vilket gjorde att jag även åt för mycket. Med andra ord, jag rörde mig för lite och åt för mycket, en perfekt kombination om man vill gå upp i vikt!

Nästa gång vi hörs så är jag förhoppningsvis frisk igen och redo för träning, hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s